• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

اشترودل صبحانه

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۴۰ دقیقه
  • آماده سازی ۶۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا سس پنیر را به این ترتیب تهیه کنید که کره را در یک قابلمه کوچک روی حرارت آب کنید و آرد را افزوده و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید، سپس شیر را (که بهتر است گرم باشد) کم کم در حال همزدن به آرد و کره بیفزایید و به همزدن سس روی حرارت ملایم ادامه دهید تا سس غلیظ شود و بعد از روی حرارت بردارید و پنیرها را به آن اضافه کنید تا وقتی سس داغ است پنیر داخل آن آب شود و در پایان نمک و فلفل را بیفزایید.
  2. برای تهیه مواد داخلی اشترودل، کره را درتابه آب کنید، تخم مرغ‌ها را در کاسه هم بزنید و نمک و فلفل اضافه کنید و در تابه کره داغ ریخته و بپزید تا تخم مرغ‌ها خودشان را بگیرند (بهتر است نرم و خیس بمانند و خیلی خشک نشوند چون در مرحله بعد در فر خواهند پخت).
  3. تخم مرغ‌ها را با سس پنیری، کالباس، گوجه فرنگی و جعفری مخلوط کنید. نان یوفکا را پهن کرده و با برس کره آب شده روی تمام سطح آن بزنید و بقیه یوفکاها را در دستمال مرطوب قرار دهید تا خشک نشوند. دو قاشق سوپخوری پودر سوخاری روی یوفکا بپاشید و یوفکا را از عرض تا کنید تا دو لایه شود، دوباره روی سطح یوفکا کره بمالید ۲-۳ قاشق سوپخوری از مخلوط تخم مرغ ریخته و یوفکا را بپیچید.
  4. تمام مواد را به همین صورت در نان یوفکا بپیچید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید بچینید، سپس به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای 175 درجه سانتیگراد قرار آرد دهید و بعد روی اشترودل‌ها مخلوط پنیر و آرد سوخاری و جعفری خرد شده بریزید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر روی آن‌ها آب شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پارمیجانا

20 دقیقه
مشاهده

پای اسفناج یونانی

20 دقیقه
مشاهده

بقچه‌ های قارچ و پنیر

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

لازانیا رژیمی

پیتزا پیروگی

کالزون ژامبون به شکل گل

كيش اسفناج و موزارلا در كدو

اسپاناکوپیتا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد