• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

لالی‌ پاپس مرغ و اسفناج

  • تدارک برای ۳ نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فیله مرغ و روغن زیتون را در تابه مناسبی بریزید روی حرارت اجاق بگذارید پیوسته آن را هم بزنید تا طلایی رنگ شود.
  2. حالا سیر، اسفناج،‌ نمک و فلفل را بیفزایید و مخلوط نمایید.
  3. سپس تابه را از روی حرارت برداشته تا قدری خنک شود و آنگاه پنیر گودا را افزوده و مخلوط کنید.
  4. اکنون خمیر پیتزا را روی سطح آرد پاشیده پهن کنید و با کاتر گرد به قطر 8 سانتیمتر قالب بزنید.
  5. سپس روی یک لایه خمیر سس بمالید و چوب بستنی را رویش قرار دهید و از مایه گوشتی تهیه کرده روی خمیر بریزید، اطراف خمیر را با مخلوط شیر و زعفران آغشته کنید و یک لایه خمیر دیگر را رویش بگذارید و به هم بچسبانید.
  6. اکنون روی خمیر را نیز با مایه شیر زعفرانی آغشته کنید و پنیر موزارلا روی آن بریزید و در فرم گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا اندکی طلایی رنگ شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

گراتن سیب زمینی و بادمجان

۳۵ دقیقه
مشاهده

پیتزا گوشت مزه‌دار شده با قهوه

۴۵ دقیقه
مشاهده

پیتزا بیکن و سس پوتین

۱۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

رول تخم‌ مرغ

کاسرول چیزبرگر

لازانیای دریایی

پیتزادیلا

پیتزا استیک کریسمس

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد