• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

فاریکال

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. مغز کلم را خارج کرده و آن را با چاقو ورقه ورقه کنید.
  2. گوشت را نیز به شکل ورقه هایی به ضخامت نیم تا یک سانتی متر ببرید.
  3. کف قابلمه، یک لایه گوشت بچینید و روی آن را با یک لایه کلم بپوشانید. این کار را تا اتمام مواد ادامه دهید.
  4. فلفل ها را در یک پارچه ی تمیز پیچیده و محکم ببندید و روی مواد قرار دهید.
  5. آب را اضافه کرده و روی شعله ملایم با در بسته 2 تا 3 ساعت بپزید تا گوشت نرم شود.
  6. نمک آن را اندازه کرده و قبل از سرو فلفل را از غذا خارج کنید. سیب زمینی را نصف کرده و به مدت 30 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  7. سپس بیرون آورده، نمک و فلفل پاشیده و پنیر موزارلا را روی آن ریخته و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا آدامام

۱۵ دقیقه
مشاهده

پیراشکی بلونزه

15 دقیقه
مشاهده

كالزونه ميگو


محبوب ترین غذاها

کسرول مرغ و ذرت

گراتن سیب زمینی با پنیر

رپ گوشت و‌سبزیجات پنیری

قارچ شکم پر با ایرفرایر

پیتزا چیکن رز

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد