• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

چورک پنیری

  • تدارک برای
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۶۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا در قابلمه‌ای کوچک ماست، شیر و روغن را ریخته و کمی روی حرارت گرم کنید (به هیچ وجه نگذارید مواد بجوشند و باید فقط کمی ولرم شوند). مخلوط را در کاسه‌ای ریخته و تخم‌مرغ‌ها، شکر و مایه خمیر را افزوده و هم بزنید، سپس آرد را کم‌کم اضافه کنید، پس از اضافه‌کردن اولین پیمانه از آرد نمک و بیکینگ‌پودر را هم بیفزایید و ورز دهید تا خمیری نرم که به دست نمی‌چسبد حاصل شود. روی خمیر را با پارچه پوشانده و 30 دقیقه استراحت دهید.
  2. بعد از استراحت خمیر را به مدت یک دقیقه ورز دهید تا هوای آن گرفته شود. از خمیر 3 چانه بگیرید و روی چانه‌ها را بپوشانید و اجازه دهید 15 دقیقه استراحت کند.
  3. روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و هر چانه را روی کاغذ با کمک دست باز کنید. برای راحتی کار دست‌تان را چرب کنید. خمیر را خیلی نازک نکنید. پس از بازکردن خمیرها 20 دقیقه صبر کنید و بعد مخلوط تخم‌مرغ و ماست (مواد رومال) را بمالید و سیاه‌دانه ریخته و در آخر پنیر (مخلوط موزارلای دالیا و پنیر سفید) را روی خمیر بپاشید.
  4. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. چورک‌ها را در فر قرار دهید و تا زمانی که روی آن‌ها طلایی شود بپزید. زمان پخت با توجه به دمای فر متفاوت است.
  5. نکته: بسته پنیر موزارلا را دو ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا نرم شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا پنیر سوخاری

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا آلفردو

20 دقیقه
مشاهده

کاچیاتوره مرغ با موزارلا


محبوب ترین غذاها

پانینی مرغ و اسفناج

پیتزا بیکن

پیتزا مک‌ریب

پیتزا موز

کدو شکم پر یا سبزیجات

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد