• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

كالزونه ميگو

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. روغن را در یک تابه‌ی بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید. سیر را 30 ثانیه تفت دهید، سپس گوجه‌فرنگی، آویشن، جعفری،‌سرکه و آب کنسرو گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید تا مایه به جوش آید. مدام آن را هم بزنید تا دوسوم آب آن تبخیر شود. (حدود 8 تا 10 دقیقه) در یک کاسه میگو را نمک و فلفل زده و به مایه اضافه کنید پس از 5 دقیقه شعله را خاموش کرده و مایه‌ی میگو را کنار بگذارید تا سرد شود.
  2. خمیر را کالزونه را 6 قسمت کرده و هر قسمت را با وردنه به شکل یک دایره‌ی حدوداً 15 سانتی‌متری باز کنید.
  3. پنیر را 12 قسمت کرده و 6 قسمت را روی نیمه‌ی پایینی هر یک از خمیرها بریزید سپس یک‌ششم از مایه را روی هر یک از پنیر‌ها ریخته و روی آن‌ها با باقیمانده‌ی پنیر بپوشانید. لبه‌ی خمیر را با آب مرطوب کرده و آن‌ها را روی هم قرار دهید تا به شکل نیم‌دایره درآید. با چنگال لبه‌ی خمیر را فشار دهید تا به هم بچسبد.
  4. فر را روی 200 درجه داغ کنید کالزونه‌ها را در سینی فر که کف آن را با آرد ذرت یا کاغذ نسوز پوشانده‌اید گذاشته و 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود. روغن زیتون را با قلم‌مو روی کالزونه‌ها مالیده و آن را سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

املت ماهی با پنیر

۲۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا چیکن بیکن و سس رنچ

۱۰ دقیقه
مشاهده

اسفناج پنیری

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

کیش اسفناج و پارمزان

پیتزا استیک سوخاری

پیتزا کراستینی

پیتزا گوشت دودی

سالاد ماکارونی با پنیر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد