• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

لازانیا اسفناج رولی

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 90 دقیقه
  • آماده سازی 25 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. اسفناج ها را به مدت 3 الی 4 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند سپس آن را در آبکش بریزید و با قاشق فشار دهید تا آب آن گرفته شود.
  2. گوجه فرنگی ها را در غذاساز یا مخلوط کن پوره کنید.
  3. گوشت چرخ کرده، قارچ، پیاز و سیر را در ظرفی که اسفناج را در آن تفت داده بودید به مدت 10 دقیقه و یا تا زمانی که گوشت به خوبی پخته شود، تفت دهید.
  4. سپس گوجه فرنگی پوره شده، رب گوجه فرنگی، آب، 2 قاشق غذاخوری جعفری، پونه کوهی، ریحان، 1 قاشق چایخوری فلفل و سس تند یا تکه های فلفل خرد شده را به گوشت اضافه کنید.
  5. مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و روی حرارت زیاد بپزید تا مخلوط به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بجوشد.
  6. در همین حین، در یک کاسه اسفناج آبکش شده، 2 قاشق غذاخوری جعفری، پنیر ریکوتا، نیمی از پنیر موزارلا، تخم مرغ زده شده، 4 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان، نمک، یک هشتم قاشق چایخوری فلفل و جوز هندی را با هم مخلوط کنید.
  7. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. نصف فنجان از سس آماده شده را در ظرف مناسبی بریزید.
  8. 2 قاشق از مخلوط پنیر و اسفناج را بر روی ورقه لازانیا پخش کنید، سپس آن را رول کرده و در ظرف قرار دهید. این کار را با باقی رشته های لازانیا تکرار کنید.
  9. روی رول ها را با باقیمانده سس و 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان بپوشانید.
  10. سپس آن را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید.
  11. از فر خارج کرده و باقی مانده پنیر موزارلا و پارمزان را بر روی آن ریخته و به مدت 5 دقیقه و یا تا زمانی که پنیر آب شود دوباره به فر برگردانید.
  12. قبل از سرو بگذارید 10 دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی پنیری

40 دقیقه
مشاهده

لازانیا کدو سبز

45 دقیقه
مشاهده

پیتزادیلا

6 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پای پنیری مرغ و سیب زمینی

پيتزا پنكيک

پیراشکی جامائیکایی

کاچیاتوره مرغ با موزارلا

تاکیتو مرغ با سس سالسا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد