• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا گوشت دودی

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. گوشت دودی را آماده کنید و پنیر موزارلا را رنده کنید.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و سس خردل، ۱ فنجان گوشت و پنیر را به خمیر اضافه کنید، سپس یک مقدار دیگر از گوشت را بر روی آن اضافه کنید.
  6. پیتزا را در فر با دمای 550 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
  7. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. در آخر خیارشور‌ها را بر روی پیتزا قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

رولت بادنجان

35 دقیقه
مشاهده

نان سیب زمینی با رویه پنیری

۳۰ دقیقه
مشاهده

رولت شوید با پنیر موزارلا

25 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزای سبزیجات و ژامبون

پیراشکی برنج

اسنک ترد صبحانه

پيتزا پنكيک

تارت پیاز و پنیر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد