• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

ريگاتونی در فر

  • تدارک برای 8 تا 10 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 45 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی حرارت 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.
  2. پاستاها را در آب جوش و نمک بپزید تا جایی که له نشود سپس آبکش کرده و با یک قاشق سوپ‌خوری روغن مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. یک قاشق سوپ‌خوری روغن را در تابه داغ کنید سپس مخلوط پیاز و کرفس و هویج را ریخته تفت دهید تا آب آن کشیده شود سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند نمک و فلفل بعد گوجه رنده شده اضافه کنید و بگذارید تاجا بیافتد و غلیظ شود.
  4. قالب 23 سانتی را چرب کرده پاستاها را با پارمزان مخلوط کنید.
  5. از مواد داخل ریگاتونی‌ها پر کنید و به صورت ایستاده و کنار هم داخل قالب بچینید و در فر 180 درجه 15 دقیقه بگذارید سپس قالب را بیرون آورده پنیر موتزارلا رویش ریخته در فر 15 دقیقه دیگر بگذارید از فر درآورده 15 دقیقه صبر کنید و از قالب درآورید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

خوراک مدیترانه‌ای بادمجان و نان پیتا

۲۰ دقیقه
مشاهده

تارت کاراملی پیاز و پنیر

40 دقیقه
مشاهده

پیتزا ۱۰۰۰ لایه پپرونی

۱۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا رجینا

پیتزا گوشت سرخ شده

پیراشکی هات داگ

فریتاتای پنیری

سیب زمینی با پنیر

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد