فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید. سینه مرغ خرد شده را در یک قابلمه (از قبل پخته) بچینید. مرغ را با پودر سیر، پاپریکا و فلفل مزه دار کنید.
خامه غلیظ، پنیر خامه ای و آب مرغ را با هم مخلوط کرده و مخلوط را به طور مساوی روی مرغ خرد شده پخش کنید.
فلفل هالاپینو را بشویید و قسمت بالایی فلفل را بریده و اگر میخواهید ملایمتر باشد، دانههای فلفل را خارج کنید یا اگر تندتر میخواهید مقداری از آن را بگذارید بماند. فلفل ها را به صورت نواری خرد کرده و روی پنیر خامه ای بچینید.
در آخر پنیر موزارلا را روی آن ها بپاشید.
مرغ را به مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید. 5 دقیقه قبل از اینکه پخت کامل شود از فر خارج کرده و روی آن بیکن بپاشید. سپس برای زمان باقیمانده پخت به فر برگردانید.
مرغ را با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید و بلافاصله سرو کنید.