• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

آرانچینی

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲ ساعت
  • آماده سازی ۲ ساعت و نیم
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برنج را با کمی نمک در آب به روش کته بپزید، پس از آماده شدن برنج زعفران را با کره به برنج افزوده و با اضافه کردن پنیر به خوبی هم بزنید تا مواد به خورد برنج بروند، سپس مایه برنج را در سینی بزرگ به عمق 2 سانتی متر پهن کرده و روی سینی را با سلفون بپوشانید تا مایه خشک نشود.
  2. برای تهیه مایه گوشت، پیاز را تفت داده و گوشت را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و سپس رب و نخود فرنگی را افزوده و بگذارید بپزد. بعد از دو ساعت از مایه برنج برداشته و از مایه گوشت به همراه موزارلا (یـا موزارلا و پنیر پستو) برای پرکردن داخل مایه برنج استفاده کنید.
  3. در ظرفی گود آرد سفید و 300 میلی لیتر آب را مخلوط کنید. آرانچینی‌ها را ابتدا در مخلوط آب و آرد زده و سپس در پودر سوخاری بزنید و سرخ کنید و بعد از سرخشدن در دستمال مخصوص قرار دهید تا روغن اضافی گرفته شود.
  4. نکته: آرانچینی برنج یک بشقاب غذای کامل از آشپزی سیسیل ایتالیا میباشد که میتواند به عنوان پیش غذا برای ناهار یا به عنوان غذای اصلی هنگام شام صرف شود. با این مقدار مواد لازم 12 تا 15 عدد آرانچینی تهیه میشود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

املت فنجانی لوبیا سبز و کرفس

35
مشاهده

پیتزا پروشتو و انگور

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا پنیر پروولون و پستو آیولی

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

خوراک گوشت و سیب زمینی

پیتزا موز

چیکن پارمزان با سس گوجه فرنگی

دلمه قارچ

پیتزا بادمجان

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد