- تدارک برای
- زمان پخت
- آماده سازی
محتویات
دستور پخت
- برای آماده کردن خمیر پیتزا، 2 فنجان خمیر مایه، نمک و آرد نان را با هم مخلوط کنید (هر بار کمی آرد اضافه کنید تا فرم بگیرد).
- خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید یا اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
- خمیر را در یک کاسه کمی آرد پاشی شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.
- بیکن را روی کاغذ روغنی با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید، سپس آن را برگردانید و 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید سپس آن را از فر خارج کرده روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
- فر را باقالب پیتزا به مدت 30 دقیقه با دمای 260 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- 1 فنجان کره بادام زمینی را حدود 30 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید.
- موز را پوست بگیرید و به اندازه های یکسان برش بزنید.
- سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را وردنه باز کنید و به میزان لازم کمی آرد بزنید. سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
- به ترتیب کره بادام زمینی، موزارلا، موز و بیکن را به خمیر اضافه کنید.
- پیتزا را در فر با دمای 260 درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
- پیتزا را از فر خارج کرده، 5 دقیقه آن را کنار بگذارید در آخر عسل را روی آن بریزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید