• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

املت دنور

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 10 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. روغن را در یک تابه نچسب بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. پیاز، فلفل دلمه ای و ژامبون را اضافه کرده و حدود 2 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود و سبزیجات نرم، اما هنوز کمی ترد باشند، تفت دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  2. سبزیجات را از ماهیتابه خارج کرده و ماهیتابه را با دستمال تمیز کنید.
  3. حرارت را ملایم کرده و کره را به آن اضافه کنید. پس از ذوب شدن، ماهیتابه را بچرخانید تا تمام قسمت های آن با کره آغشته شود و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید.
  4. تخم مرغ را به با یک کاردک در تمام ماهیتابه پخش کنید و اجازه ندهید قسمت وسط آن خیلی نازک شود.
  5. وقتی تخم مرغ پخته شد، آن را با نمک و فلفل مزه دار کرده و روی آن را پنیر اضافه کنید. درب ماهیتابه را به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که پنیر ذوب شود، روی ماهیتابه قرار دهید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  6. سبزیجات پخته شده و ژامبون را در مرکز املت اضافه کرده و از یک کاردک استفاده کنید تا دو طرف املت را روی فیلینگ تا بزنید، سپس املت را با احتیاط داخل بشقاب قرار دهید.
  7. بلافاصله با سس تند یا سالسا خانگی سرو کنید، نوش جان کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

چورک پنیری

۲۰ دقیقه
مشاهده

نان شکم پر

۲۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا ژامبون گوشت و تخم مرغ

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

نان پنیری قایقی

پیتزا ناچو

چیکن بروکلی

تارت اسفناج و ماکارونی و پنیر

پیتزا گل‌کلم

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد