- تدارک برای
- زمان پخت 50 دقیقه
- آماده سازی 20 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- در یک کاسه متوسط، ریکوتا، موزارلا، نصف فنجان پارمزان، تخم مرغ، شکر و جعفری را با هم مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- نیمی از سس مارینارا را در کف یک ظرف ریخته و مانتیکوتی ها را با مخلوط پنیر پر کنید و در ظرف بچینید. سپس باقیمانده مارینارا را بر روی آن بریزید.
- ظرف را با فویل بپوشانید و حدود 40 دقیقه در فر قرار دهید.
- سپس باقیمانده پارمزان را روی آن بپاشید، به فر برگردانید و حدود 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید