• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا پروشوتو و بلوچیز

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. قارچ ها را خیلی نازک برش بزنید، پروشوتو و بلوچیز را خرد کنید و پنیر موزارلا را رنده کنید.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید و کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، قارچ، پروشوتو و بلوچیز را به پیتزا اضافه کنید.
  7. پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
  8. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس آن را برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

تارت سبزيجات

40 دقيقه
مشاهده

پیتزا کراستینی

10 دقیقه
مشاهده

کوفته عروسکی فانتزی

25 دقیقه

محبوب ترین غذاها

کراستینی گوجه فرنگی و آنچووی

رول سیب زمینی گوشتی

پیتزا گوشت گاو و سس مائویی

آرانچینی

پیتزا ایتالیایی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد