• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیراشکی اسکرامبلد اگ

  • تدارک برای 4 پیراشکی
  • زمان پخت 10 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. تخم‌مرغ‌ها را همراه کمی نمک و فلفل سیاه و سویا سس در ظرفی ریخته و با همزن دستی خوب هم بزنید.
  2. مخلوط را در تابه‌ای حاوی کره ذوب‌شده روی حرارت ریخته و با لیسک به صورت مداوم هم بزنید تا سفت شود سپس زیر تابه را خاموش کنید. خامه و پنیر را به آن بیافزایید و هم بزنید.
  3. از مخلوط آماده‌شده داخل خمیرهای پیراشکی بریزید. پیراشکی‌ها را داخل تابه‌ای حاوی کمی کره از هر دو طرف سرخ کنید تا طلایی‌رنگ شوند.
  4. آب جوش را به تابه بیافزایید، در تابه را بگذارید تا آب آن کاملاً کشیده شود و به‌خورد پیراشکی‌ها برود و آب تبخیر شود. پس از این مدت، پیراشکی‌ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. روی آنها را با پیازچه تزیین و سرو کنید.

نکته

  1. خمیر پیراشکی را دو ساعت قبل از استفاده از فریزر دراورده تا از انجماد خارج شود و به دمای محیط برسد.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا پاپکورن

۱۰ دقیقه
مشاهده

کنافه پنیری

30 دقیقه
مشاهده

پاستا با کوفته بوقلمون

45 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا مرغ کره‌ای

پیراشکی اسکرامبلد اگ

پیتزا چیکن بیکن و سس رنچ

پیتزا اسفناج با سس آلفردو

کوفته تنوری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد