• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

كوفته ايتاليايی

  • تدارک برای 4 تا 6 نفر
  • زمان پخت 30 دقيقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. نان در شیر خیسانده و با دست فشار می‌دهید تا شیر اضافی گرفته شود سپس آن‌را با گوشت، پنیر پارمزان، 3 حبه سیر رنده شده، جعفری حردشده، نمک و فلفل سیاه و تخم‌ مرغ مخلوط کرده ورز دهید سپس به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته داخلش را گود کرده و یک تا دو تکه پنیر موتزارلا بگذارید و بعد گلوله کنید. هر کوفته را داخل پودر سوخاری زده و در روغن سرخ کنید.
  2. در تابه‌ای قارچ‌ها را خردکرده سرخ کنید و کنار بگذارید و گوجه‌فرنگی‌ها را پوست کنده کمی بپزید و خوب پوره کنید. در تابه یک حبه سیر خردشده ریخته تفت دهید سپس پوره گوجه ریخته و بعد از جوش آمدن قارچ‌ها را اضافه کرده و سپس کوفته‌ها را داخل این سس بچینید روی هر کوفته برگ ریحان گذاشته و بگذارید خوراک جا بیافتد.
  3. برای سرو در سینی پوره سیب‌زمینی ریخته وسطش را گرد کنید یک عدد کوفته گذاشته رویش را سس بریزید و با جعفری خردشده تزیین کنید.
  4. می‌توانید پنیر موتزارلا اضافی نیز روی کوفته بگذارید تا هنگامی که سس است آب شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

آرتیشو اسفناج

20 دقیقه
مشاهده

سوفله سیب زمینی پنیری

30
مشاهده

پیتزا پنیر سوخاری

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

کوفته عروسکی فانتزی

فریتاتای پنیری

سوفله سیب زمینی با سوسیس

پیتزای مرغ سوخاری هالوپینو رنچ

کالزون ژامبون به شکل گل

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد