• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا نخود بوفالو

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و نیم
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. نخود را آبکش کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید سپس روغن، سس تند، پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 5-7 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید.
  5. کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت ملایم ذوب کنید و مدام هم بزنید. سیر را رنده کرده و آن را به تابه اضافه کنید، به مدت 30 ثانیه مرتباً هم بزنید. آرد، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کرده 30 ثانیه دیگر هم بزنید. درآخر خامه و پنیر پارمزان را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قوام دلخواه برسد، سپس از روی حرارت بردارید.
  6. برای آماده کردن پیتزا ابتدا سطح میز کار را آردپاشی و خمیر را با وردنه باز کنید سپس مواد را بر روی خمیر بریزید و آن را با حرارت ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت داخل فر قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

كوفته كاسه ای

۲۰ دقيقه
مشاهده

پیتزا مک ان چیز

۲۰ دقیقه
مشاهده

قارچ شکم پر با ایرفرایر

10 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیراشکی گوشت و سبزیجات

راویولی کدو سبز

پیتزا کلم بروکلی و سس پنیر چدار

خوراک پنیر

پیراشکی بلونزه

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد