• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

رول پاستا ژامبون دودی و پنیر

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و ظرف پخت خود را چرب کنید. کدو حلوایی ها را در سینی بچینید و روغن زیتون بپاشید و با نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید. حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و لبه های آن طلایی شود.
  2. در این فاصله ورقه های لازانیا را در آب جوش خوب نمک زده تا بپزید. زیر آب سرد آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. ورقه های ماکارونی را روی یک تخته بگذارید و از طول نصف کنید. هر تکه ژامبون را از طول به نوارهایی به عرض 3 سانتی متر برش دهید.
  4. با چنگال، کدو پخته شده را له کنید. یک قاشق چای خوری پر از کدو را روی ورقه های پاستا پخش کرده و ژامبون را روی آن قرار دهید.
  5. سپس پاستا را به شکل گرد درآورید.
  6. یک ظرف مناسب را با کره چرب کرده و ۱ فنجان سس بشامل را کف آن پخش کنید. رول های پاستا را داخل سس بچینید و باقی مانده سس بشامل و موزارلا رنده شده را روی آن بریزید و با فویل بپوشانید.
  7. 30-35 دقیقه درون فر قرار دهید سپس فویل را بردارید و چند دقیقه زیر گریل قرار دهید تا حباب بزند و طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کوفته کی یف

30 دقیقه
مشاهده

بورک اسفناج و پنیر

30 دقیقه
مشاهده

پپرونی کالزونز

30 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا میگو سوخاری

پیتزادیلا

پیراشکی تن ماهی

پارم کلم

پیتزا بی ال تی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد