• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا بادمجان

  • تدارک برای
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • آماده سازی 10 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برش های بادمجان را روی سینی فر قرار داده و نمک بزنید و 20 دقیقه کنار بگذارید و سپس با دستمال کاغذی آن ها را خشک کنید.
  2. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کرده، سپس روی برش های بادمجان روغن بمالید و با فلفل سیاه مزه دار کنید و به مدت 30 دقیقه تا زمانی که نرم و کمی طلایی شود در فر قرار دهید.
  3. در همین حین، در یک تابه کمی روغن بریزید و قارچ ها را با نمک و فلفل تفت دهید تا قهوه ای و طلایی شود.
  4. برش های بادمجان را از فر خارج کرده و به ترتیب حدود 2 قاشق غذاخوری از مخلوط سس، موزارلا، پارمزان و قارچ تفت داده را روی هر برش از بادمجان بریزید
  5. سپس به مدت 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
  6. در آخر با فلفل دلمه قرمز خرد شده و ریحان تازه تزئین کرده و بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

فریتاتا بروکلی

مشاهده

سمبوسه نودل

۴۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا مرغ فاجیتا

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پای اسفناج و ژامبون

کباب بقچه

پیتزا پاپکورن

پیراشکی هات داگ

خوراک گوشت و سیب زمینی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد