صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ دالیا
دیپ بیکن و هالوپینو
تدارک برای
2 نفر
زمان پخت
40 دقیقه
آماده سازی
50 دقیقه
امتیازدهی
محتویات
350 گرم بیکن سرخ شده
200 گرم پنیر خامه ای
1 فنجان سس مایونز
200 گرم پنیر چدار رنده شده
120 گرم پنیر موزارلا رنده شده دالیا
4 عدد پیازچه، خلال شده
3 عدد فلفل هالوپینو، ریز خرد شده
1 فلفل پوبلانو، ریز خرد شده
1 عدد موسیر، ریز خرد شده
2 قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری پاپریکا
1 فنجان کراکر خرد شده
نصف فنجان پنیر پارمزان رنده شده
4 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده
دستور پخت
فر را با دمای 80 درجه سانتیگراد گرم کنید.
همه مواد را در یک کاسه متوسط ترکیب کرده و خوب هم بزنید.
مخلوط پنیر خامه ای را به یک ظرف مخصوص فر منتقل کنید.
یک فنجان کراکر، پنیر پارمزان و کره را با هم ترکیب کرده و روی سطح دیپ بپاشید.
دیپ را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که حباب دار شود بپزید. از فر خارج کرده و با بیکن خرد شده و پیازچه تزئین کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
یوفکا سیب و گلابی
20 دقیقه
مشاهده
پیتزا چیکن بیکن و سس رنچ
۱۰ دقیقه
مشاهده
پیتزا میگو و فرنی
۳۵ دقیقه
محبوب ترین غذاها
کراستینی گوجه فرنگی و آنچووی
پيتزا پنكيک
رپ گوشت وسبزیجات پنیری
تاکیتو مرغ با سس سالسا
بادمجان با گوشت و پنیر
به ما بپیوندید