• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

تارت گوجه چری

  • تدارک برای ۶ نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. خمیر هزارلا را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت نیم سانت پهن کنید.
  2. آن‌گاه خمیر را با کاتر مخصوص پیراشکی گرد برش بزنید.
  3. حالا خمیر را در سینی فر قرار دهید و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
  4. سپس روی خمیر را با کچاپ آغشته کنید و پنیر بریزید و گوجه‌ها را رویش بچینید.
  5. اینک روی گوجه‌ها آویشن بپاشید، حالا تخم‌مرغ و شیر را مخلوط کنید و با قلمو اطراف خمیر را رومال کنید.
  6. سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه بپزید تا اطراف نان کاملا طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا هاوایی

15 دقیقه
مشاهده

پیراشکی تخم‌مرغ با سس کره

15 دقیقه
مشاهده

سوپ بورش

45 دقیقه

محبوب ترین غذاها

خوراک مدیترانه‌ای بادمجان و نان پیتا

پیتزا تورتیلا فلورانس

ساندویچ سبزیجات با موزارلا

پیتزای مرغ و اسفناج

پیتزا چیکن بیکن و سس رنچ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد