• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا پپرونی عسلی و خیارشور

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. عسل، سس تند، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  5. پنیر موزارلا را رنده کنید و خیارشورهارا را به صورت گرد برش دهید.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، پپرونی و خیارشور را به خمیر اضافه کنید.
  8. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
  9. سپس آن از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. درآخر 2-3 قاشق غذاخوری سس تند عسلی را به پیتزا اضافه کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزای سالامی

15 دقیقه
مشاهده

لازانیای دریایی

مشاهده

ماهی سوخاری با بیسکوئیت و پنیر

30 دقیقه

محبوب ترین غذاها

گراتن سیب زمینی با پنیر

پیتزا تابه ای

خوراک گوشت و سیب زمینی

پیتزا چیکن کاراژه

تارت گوجه چری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد