• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا آناناس و ژامبون گوشت

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. ژامبون گوشت را به اندازه مکعب‌های کوچک خرد کنید، سپس در تابه‌ای روی حرارت متوسط به مدت 6 تا 8 دقیقه آن‌ها را تفت دهید. سپس آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و کنار بگذارید.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، ژامبون گوشت و آناناس را به ترتیب به خمیر اضافه کنید.
  7. پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
  8. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

اسكالپ گوشت با بادنجان

20 دقیقه
مشاهده

پیتزا رجینا

۱۲ دقیقه
مشاهده

پای اسپاگتی

30 دقیقه

محبوب ترین غذاها

اسنک پنیر و مرغ

دیپ پای گوجه فرنگی

ساندویچ کلم پنیری

فریتاتای پنیری

ساندویچ سیخی بوقلمون

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد