• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا میگو سوخاری

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. 3 کاسه آماده کنید. آرد، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، پونه کوهی، آویشن، نمک و فلفل سیاه را در کاسه شماره 1 خوب مخلوط کنید. تخم مرغ را در کاسه شماره 2 بشکنید و کمی آن را هم بزنید و در آخر آرد سوخاری را در کاسه شماره 3 بریزید.
  5. ابتدا میگو را در کاسه آرد وارد کنید و خوب همه جای آن را با آرد بپوشانید. سپس میگو را در کاسه تخم مرغ وارد کنید و خوب در آن بغلتانید. در نهایت میگو را به آرد سوخاری اضافه کنید و همه قسمت های میگو را با آرد سوخاری بپوشانید. سپس آن‌ها را در سینی فر پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵ دقیقه بپزید. میگوها را برگردانید و 5 دقیقه دیگر بپزید و از فر خارج کنید.
  6. سطح میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید. به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و میگوهای سوخاری را به خمیر اضافه کنید.
  7. در آخر پیتزا را در دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کوفته عروسکی فانتزی

25 دقیقه
مشاهده

پیراشکی هات داگ

10 دقیقه
مشاهده

تاکیتو مرغ با سس سالسا

۴۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

رول سیب زمینی گوشتی

گراتن پاستا

دلمه فوری قارچ

گراتن مرغ و بادمجان

پاستا سوسیس مرغ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد