صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ دالیا
کوزادیلا مرغ و عسل
تدارک برای
4 نفر
زمان پخت
10 دقیقه
آماده سازی
20 دقیقه
امتیازدهی
محتویات
روغن، برای سرخ کردن
یک چهارم فنجان عسل
یک چهارم فنجان آب
1 قاشق غذاخوری چیلی خرد شده به اضافه
نمک به میزان لازم
2 فنجان سینه مرغ رست شده
2 فنجان پنیر موزارلا رنده شده دالیا
4 عدد نان تورتیلا
دستور پخت
یک ماهیتابه گریل را چرب کرده و روی حرارت متوسط گرم کنید.
یک چهارم فنجان عسل، یگ چهارم فنجان آب، 1 قاشق غذاخوری چیل چیلی خرد شده و نمک را در مخلوط کن بریزید تا یکدست شود.
سس آماده شده را با مرغ مخلوط کرده و به خوبی هم بزنید.
مخلوط مرغ و پنیر موزارلا را به چهار قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را روی نیمی از نان ترتیلا ریخته و نان توتیلا را از وسط تا کنید.
کوزادیلاها را روی ماهیتابه گریل از قبل چرب شده قرار دهید و آن را سرخ کنید تا پنیر ذوب شده و آثار گریل ایجاد شود.
هر کوزادیلا را به 4 قسمت برش داده و بلافاصله سرو کنید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
پیتزا بیکن
15 دقیقه
مشاهده
اسکرامبل کلم و موزارلا
5 دقیقه
مشاهده
فریتاتای پنیری
۳۰ دقیقه
محبوب ترین غذاها
پیراشکی آلفردو
پیراشکی گیسباف
پیتزا پپرونی عسلی و خیارشور
فیلوی سبزیجات گریل
پیتزای نان فرانسوی
به ما بپیوندید