• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کوفته کی یف

  • تدارک برای 4 تا 6 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 65 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. در کاسه ای گود گوشت مرغ را با نمک ، فلفل سفید ،پودر زنجفیل خوب مخلوط کنید . سپس پیاز و موسیر را افزوده و ورز دهید آنگاه جعفری ساطوری وتخم گشنیز را با تخم مرغ افزوده ومخلوط کنید. حالا آردسوخاری را بیافزائید و 5دقیقه حسابی ورز داده و 1ساعت زیرپوشش نایلونی در یخچال قرار دهید، پس از یک ساعت مایه را از یخچال درآورده درتابه ای گود 3 لیوان روغن را داغ کرده و از مایه به اندازه نارنگی بردارید و پنیر موزارلا راحبه قندی برش داده و میان آن قرار دهید، ابتدا گلوله کرده سپس گلوله را بشکل دوک درآورده و در روغن شناور داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و با سس خردل و سس مایونز و سس گوجه فرنگی سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا مک ان چیز

۲۰ دقیقه
مشاهده

پاستا ماهی تن مدیترانه ای

15 دقیقه
مشاهده

چيكن موزارلا با سس عسل و خردل

35 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا گوشت دودی

موزارلا مزه‌دار

کنافه پنیری

پیتزا بادمجان

اسکرامبل کلم و موزارلا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد