• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کوفته کی یف

  • تدارک برای 4 تا 6 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 65 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. در کاسه ای گود گوشت مرغ را با نمک ، فلفل سفید ،پودر زنجفیل خوب مخلوط کنید . سپس پیاز و موسیر را افزوده و ورز دهید آنگاه جعفری ساطوری وتخم گشنیز را با تخم مرغ افزوده ومخلوط کنید. حالا آردسوخاری را بیافزائید و 5دقیقه حسابی ورز داده و 1ساعت زیرپوشش نایلونی در یخچال قرار دهید، پس از یک ساعت مایه را از یخچال درآورده درتابه ای گود 3 لیوان روغن را داغ کرده و از مایه به اندازه نارنگی بردارید و پنیر موزارلا راحبه قندی برش داده و میان آن قرار دهید، ابتدا گلوله کرده سپس گلوله را بشکل دوک درآورده و در روغن شناور داغ با حرارت ملایم سرخ کنید و با سس خردل و سس مایونز و سس گوجه فرنگی سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی کلم

20 دقیقه
مشاهده

كوفته كاسه ای

۲۰ دقيقه
مشاهده

سوفله گل کلم

40 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا پاستا پستو و پنیر چدار

پیتزای مرغ و اسفناج

پیتزا مرغ بوفالو

پیتزا بروکلی و سس خردل تند

پیراشکی سبزیجات با سس بادام‌زمینی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد