• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

فوگازتا

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 35 دقیقه
  • آماده سازی 90 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. در یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط، شیر را گرم کنید.
  2. شیر گرم شده را در یک کاسه کوچک بریزید و شکر را با شیر مخلوط کنید. مخمر را روی مخلوط شیر و شکر بریزید و به مدت 5 تا 10 دقیقه کنار بگذارید تا مخلوط حبابی شود.
  3. آرد، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و 1 قاشق چایخوری نمک را در کاسه همزن بریزید و به مدت کوتاهی با هم مخلوط کنید. مخلوط مخمر و شیر را اضافه کرده و شروع به ورز دادن کنید و آب را نیز به تدریج به آن اضافه کنید. این مخلوط باید به صورت یک خمیر نرم و کشدار تبدیل شود.
  4. اگر مخلوط خیلی مرطوب است کمی آرد اضافه کنید و اگر مخلوط خشک، خرد شده یا خیلی سفت به نظر می رسد کمی آب اضافه کنید.
  5. 5 تا 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر صاف، نرم و کشدار شود.
  6. یک کاسه را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید و آن را با نایلون بپوشانید. خمیر را به مدت 1 ساعت کنار بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
  7. در همین حین پیاز را پوست گرفته و به صورت نوارهای بسیار نازک برش دهید. آن ها را در مخلوط آب نمک به مدت 30 دقیقه خیس کنید سپس پیازها را آبکش کرده و با دستمال کاغذی خشک کنید.
  8. پس از ور آمدن خمیر، آن را ورز دهید و خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. هر نیمه را به شکل یک توپ در بیاورید.
  9. 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک تابه پیتزا یا تابه چدنی بریزید. نیمی از خمیر را در وسط تابه قرار دهید و با انگشتانتان به آرامی صاف کنید و آن را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید.
  10. خمیر را در تمامی تابه پخش کنید به صورتی که لبه های ظرف را بپوشاند. روی میز کار کمی روغن بریزید و تکه دیگر خمیر را بر روی آن به اندازه تابه باز باز کنید و آن را کنار بگذارید تا کمی استراحت کند و شکل خود را حفظ کند.
  11. فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد گرم کنید. پنیر موزارلا را بر روی خمیر داخل تابه ریخته و خمیر دیگر را روی پنیر قرار دهید و لبه های دو خمیر را بر روی هم فشار دهید.
  12. سپس پیازهای خلال شده را روی آن ریخته یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی پیازها بریزید و در آخر کمی پونه کوهی خشک و مقداری پنیر پارمزان بپاشید.
  13. فوگازتا را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که لبه ها قهوه ای طلایی و ترد شوند در فر قرار دهید.
  14. از فر خارج کرده و اجازه دهید 5 تا 10 دقیقه خنک شود و سپس آن را برش داده و سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

دوولای

مشاهده

پیتزا مرغ کاربونارا

۴۰ دقیقه
مشاهده

خوراک مدیترانه‌ای بادمجان و نان پیتا

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

کاسرول کدو اسپاگتی

صبحانه پر پروتئین با یوفکا

جامبو شلز پنیری

پیتزا پنیر سوخاری

پیراشکی آلفردو

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد