• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا رست بیف و سس ترب

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. گوشت گاو، پیاز و 2 حبه سیر را پوست بگیرید. گوشت گاو، پیاز، سیر، برگ بو، آب گوشت گاو، نمک و فلفل را به زودپز اضافه کنید و به مدت 1 ساعت بپزید.
  5. سپس گوشت گاو را از زودپز خارج کنید، بگذارید خنک شود و سپس آن را خرد کنید.
  6. پیاز و سیر را پوست گرفته روی کاغذ روغنی قرار دهید و رویش روغن، نمک و فلفل بپاشید سپس در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت 30-45 دقیقه بپزید.
  7. پیاز را خرد کرده و برای پیتزا کنار بگذارید. سیر را نیز خرد کرده و برای سس نگه دارید.
  8. سس مایونز، ترب، خردل، سیر تفت داده شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  9. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و به ترتیب سس، پنیر و مواد را به خمیر اضافه کنید.
  10. پیتزا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد بپزید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا ایتالیایی

30 دقیقه
مشاهده

زیتی پنیری

40 دقیقه
مشاهده

پیتزای سبزیجات و ژامبون

15 دقیقه

محبوب ترین غذاها

چيكن موزارلا با سس عسل و خردل

کالزونه مرغ

پیتزا استیک و گلابی

ساندویچ سبزیجات با سس پستو

پیتزا مارگاریتا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد