• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کاپ فیلوی پنیری با پستو

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 10 دقیقه
  • آماده سازی 10 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.
  2. نان نیمه آماده یوفکا را به‌صورت مربع‌های کوچک برش بزنید و برای هر کاپ، 4 ورق استفاده کنید.
  3. شیر و کره را در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس نان نیمه آماده را به آن آغشته کنید و روی یکدیگر قرار دهید.
  4. نان ها را داخل کاپ‌ها بگذارید و به‌مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا طلایی‌رنگ شوند، سپس از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند.
  5. پنیر خامه‌ای، ماست یونانی، سس پستو، زیتون، گوجه‌فرنگی خشک و پنیر پارمزان را در ظرفی بریزید و هم بزنید، سپس مخلوط را داخل کاپ‌ها، روی خمیرهای آماده‌شده بریزید و با برگ ریحان روی آن‌ها را تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه سس پستو

  1. 4 حبه سیر (بدون‌پوست)، 50 گرم دانه کاج، 130 گرم پنیر پارمزان (رنده شده)، 120 گرم برگ ریحان (پاک‌شده)، 150 میلی‌لیتر روغن‌زیتون، مقداری نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و کاملاً مخلوط کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

لازانیا با کوفته ریزه

مشاهده

پیتزا پنیر پروولون و پستو آیولی

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا راویولی

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

سمبوسه گوشت و سیب زمینی

کوفته عروسکی فانتزی

پیتزا پروشوتو و بلوچیز

پیتزا رست بیف و سالاد کلم

تن مورنای

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد