فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ظرفی مناسب فر را چرب کرده و کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ قابل استفاده در مایکروویو، کره را به مدت 30 ثانیه یا تا زمانی که ذوب شود، در مایکروویو قرار دهید. پیاز خلال شده را با کره مخلوط کنید و کنار بگذارید سپس در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای، آویشن، پودر سیر، نمک، پاپریکا، پونه کوهی، خردل، فلفل کاین را با هم مخلوط کرده و مخلوط ادویه را روی پیاز بریزید.
در یک کاسه بزرگ، موزارلای رنده شده، چدار رنده شده و پنیر پارمزان رنده شده را با هم مخلوط کنید. یک چهارم فنجان از مخلوط پنیر را کنار بگذارید.
نیمی از پیازهای مزه دار شده را در کف ظرف آماده شده پخش کنید سپس نیمی از مخلوط پنیر را روی پیازها پخش کنید. این کار را با باقی مانده پیاز و مخلوط پنیر تکرار کنید. 4 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را مکعب کرده، روی پنیر بچینید و ظرف پخت را با فویل بپوشانید. به مدت 4 دقیقه با فویل درون فر قراداده و سپس فویل را برداشته و 20 دقیقه دیگر درون فر قرار دهید. در آخر پنیر باقی ماده را روی آن ریخته و 10 دقیقه دیگر درون فر قرار دهید تا پنیر برشته و طلایی شود.
بعد از خارج کردن از فر اجازه دهید کمی خنک شود سپس با جعفری تازه و به صورت گرم سرو کنید.