- تدارک برای 2 نفر
- زمان پخت 30 دقیقه
- آماده سازی 40 دقیقه
محتویات
دستور پخت
- روغن زیتون، سیر، چاشنی ایتالیایی و تکه های فلفل قرمز را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل کیسه Ziplock ریخته و کیسه را ببندید و تکان دهید تا مخلوط شود. سینههای مرغ را اضافه کرده، ببندید و ماساژ دهید تا سینههای مرغ مزه دار شود، در حالی که بقیه مواد را آماده میکنید، 10-15 دقیقه روی پیشخوان بگذارید.
- فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- اسفناج ها را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه ای به سرعت تفت داده و کنار بگذارید.
- سینه های مرغ را در یک ظرف پخت بچینید. پنیر خامه ای نرم شده را روی سینه مرغ بمالید و اسفناج را روی پنیر خامه ای قرار دهید و در نهایت، موزارلا را روی آن بپاشید.
- مخلوط مرغ و اسفناج را به مدت 20-30 دقیقه درون فر قرار دهید. کاسه مرغ و اسفناج را می توانید به صورت گرم و با یک طرف برنج گل کلم یا سبزیجات پخته سرو کنید. لذت ببرید!
شاید این غذاها را نیز بپسندید