• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کاسرول مرغ و اسفناج

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 40 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. روغن زیتون، سیر، چاشنی ایتالیایی و تکه های فلفل قرمز را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل کیسه Ziplock ریخته و کیسه را ببندید و تکان دهید تا مخلوط شود. سینه‌های مرغ را اضافه کرده، ببندید و ماساژ دهید تا سینه‌های مرغ مزه دار شود، در حالی که بقیه مواد را آماده می‌کنید، 10-15 دقیقه روی پیش‌خوان بگذارید.
  2. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  3. اسفناج ها را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه ای به سرعت تفت داده و کنار بگذارید.
  4. سینه های مرغ را در یک ظرف پخت بچینید. پنیر خامه ای نرم شده را روی سینه مرغ بمالید و اسفناج را روی پنیر خامه ای قرار دهید و در نهایت، موزارلا را روی آن بپاشید.
  5. مخلوط مرغ و اسفناج را به مدت 20-30 دقیقه درون فر قرار دهید. کاسه مرغ و اسفناج را می توانید به صورت گرم و با یک طرف برنج گل کلم یا سبزیجات پخته سرو کنید. لذت ببرید!

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزای سبزیجات و ژامبون

15 دقیقه
مشاهده

کاسرول خمیری بادمجان

مشاهده

پیتزا 7 لایه

۱۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

گراتن هویج و کدوسبز

گراتن مرغ و لوبیا

رول ماکارونی

کوفته تنوری

پیراشکی بلونزه

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد