• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا ۱۰۰۰ لایه پپرونی

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۵ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. پنیر موزارلا را رنده کنید و سطح میزکار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید سپس به میزان لازم کمی آرد بزنید. کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و سپس سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و 1000 لایه پپرونی را به آن اضافه کنید.
  5. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۲-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
  6. پیتزا را با از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود سپس آن را برش بزنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کوکوی پاستا با سبزیجات

20 دقیقه
مشاهده

پیتزا صدفی چیکن‌ بال

10 دقیقه
مشاهده

پیراشکی آلفردو

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

لازانیا اسفناج رولی

بورک سیگاری

پیتزا آدامام

پانینی مرغ و اسفناج

کروکت ماهی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد