• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا رست بیف و سس ترب

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۴۵ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. گوشت گاو، پیاز و 2 حبه سیر را پوست بگیرید. گوشت گاو، پیاز، سیر، برگ بو، آب گوشت گاو، نمک و فلفل را به زودپز اضافه کنید و به مدت 1 ساعت بپزید.
  5. سپس گوشت گاو را از زودپز خارج کنید، بگذارید خنک شود و سپس آن را خرد کنید.
  6. پیاز و سیر را پوست گرفته روی کاغذ روغنی قرار دهید و رویش روغن، نمک و فلفل بپاشید سپس در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت 30-45 دقیقه بپزید.
  7. پیاز را خرد کرده و برای پیتزا کنار بگذارید. سیر را نیز خرد کرده و برای سس نگه دارید.
  8. سس مایونز، ترب، خردل، سیر تفت داده شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  9. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و به ترتیب سس، پنیر و مواد را به خمیر اضافه کنید.
  10. پیتزا را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد بپزید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزای نان فرانسوی

5 دقیقه
مشاهده

پیتزا فریتاتا

20 دقیقه
مشاهده

گراتن پاستا

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

آرانچینی با ایرفرایر

رولت بادنجان

تاکیتو مرغ با سس سالسا

قارچ شکم پر با ایرفرایر

کتلت ماکارونی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد