• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

ساندویچ گوشت و پنیر

  • تدارک برای ۶ کودک
  • زمان پخت 25 دقیقه
  • آماده سازی 35 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. روغن را در تابه مناسبی بریزید و آن‌گاه گوشت، قارچ، فلفل دلمه‌ای و نمک را بیفزایید و آن‌را پیوسته روی حرارت هم بزنید تا گوشت بپزد و بدون آب شود.
  2. حالا روی نان‌ها را برش بزنید و خمیر داخل نان را خالی کنید.
  3. سپس کره و روغن کنجد را روی حرارت قرار دهید.
  4. آن‌گاه سیر و شوید را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه تفت دهید و از روی حرارت بردارد.
  5. رویش یک ورق پنیر بگذارید و بعد مایه گوشتی را بین ۶ عدد نان تقسیم کنید.
  6. رویش سس و یک ورق دیگر پنیر بگذارید.
  7. ساندویچ‌ها را در کاغذ آلومینیوم قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.
  8. اینک در ۵ دقیقه آخر ساندویچ‌ها را از فویل جدا کرده و دوباره در فر قرار دهید تا سطح پنیر طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

ميتلف موزارلا

مشاهده

ساندویچ سبزیجات با موزارلا

20 دقیقه
مشاهده

دلمه فوری قارچ

10

محبوب ترین غذاها

زیتی پنیری

پیروک پنیر

بقچه‌ های قارچ و پنیر

پیراشکی گیس‌باف

چیکن آلاکینگ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد