• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا اسفناج با سس آلفردو

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۲۰ دقیقه
  • آماده سازی ۴۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای درست کردن سس آلفردو فوراً خامه را با بقیه مواد مخلوط کرده و کنار بگذارید. آرد، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کرده و وسط آن را گود کنید و روغن را بریزید، سپس آب را کم کم به آن اضافه کنید تا زمانی که خمیری یکدست و نرم حاصل شود. این خمیر نباید زیاد چسبنده و یا زیاد سفت باشد.
  2. به خمیر 10 دقیقه استراحت دهید و بعد آن را در قالب مورد نظر با ضخامت دلخواه باز کنید، سپس سس آلفردو را روی خمیر مالیده و اسفناج بلانچ شده و قارچ را روی سطح سس پخش کنید و بعد پنیر را بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیراشکی گوشت و سبزیجات

30 دقیقه
مشاهده

كاناپه با ژامبون و آناناس

15 دقیقه
مشاهده

گراتن ژامبون گوشت

65 دقیقه

محبوب ترین غذاها

یوفکا سیب و گلابی

پیتزا استیک و گلابی

ميتلف موزارلا

پپرونی کالزونز

ورمیشل مرغ و موزارلا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد