• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا 7 لایه

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. ابتدا برای آماده کردن گواکامولا، پوست آووکادو و هسته آن را جدا کنید، سپس آن را خرد کنید. گوجه فرنگی، پیاز، گشنیز را خرد کرده و همه را به یک کاسه متوسط اضافه کنید. نمک، فلفل کاین و آب 1 لیموترش را به آن اضافه کنید. همه را با دستگاه با گوشت کوب له کرده و با هم مخلوط کنید.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  6. به ترتیب لوبیا سرخ شده، سالسا، پنیر چدار و زیتون سیاه را به خمیر اضافه کنید.
  7. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید سپس آن را از فر خارج کرده و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.
  8. در آخر آن را برش بزنید و به هر برش یک قاشق چایخوری خامه ترش اضافه کنید، سپس روی خامه ترش یک قاشق چایخوری گواکامولا بریزید و با پیازچه آن را تزئین کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

رول بستنی با یوفکا

15 دقیقه
مشاهده

استیک مدیترانه

۱۰ دقیقه
مشاهده

كوفته ايتاليايی

30 دقيقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا سبزیجات و مرغ کاجون

پیراشکی ترکی با سس ماست

پاستا با کوفته بوقلمون

سالاد مکزیکی پنیری

پیتزا بیکن و هات داگ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد