فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید 2 عدد سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
در کاسهای تخممرغها و 2 قاشق سوپخوری آب را باهم بزنید سپس پودر نان و پارمزان و اروگانو و ریحان و نمک وفلفل ریخته مخلوط کنید.
بادمجانها را در این مخلوط زده و در سینی چیده و در فر بگذارید تا طلایی شوند حدود 25 دقیقه بادمجانها را برگردانید تا دو طرف آن طلایی شود سپس از فر درآورده و درجه فر را روی 200 درجه بگذارید.
در ظرف فر 20×30 سانتی 2 پیمانه از سس گوجه را ریخته سپس بادمجان چیده و روی آنرا پنیر موتزارلا بریزید این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود در انتها 2 قاشق از پارمزان را نیز پاشیده در فر حدود 20 دقیقه بگذارید قبل از سرو بگذارید 5 دقیقه بماند و بعد سرو کنید.