• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پارمیجانا

  • تدارک برای 8 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقيقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید 2 عدد سینی فر را چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. در کاسه‌ای تخم‌مرغ‌ها و 2 قاشق سوپ‌خوری آب را باهم بزنید سپس پودر نان و پارمزان و اروگانو و ریحان و نمک وفلفل ریخته مخلوط کنید.
  3. بادمجان‌ها را در این مخلوط زده و در سینی چیده و در فر بگذارید تا طلایی شوند حدود 25 دقیقه بادمجان‌ها را برگردانید تا دو طرف آن طلایی شود سپس از فر درآورده و درجه فر را روی 200 درجه بگذارید.
  4. در ظرف فر 20×30 سانتی 2 پیمانه از سس گوجه را ریخته سپس بادمجان چیده و روی آن‌را پنیر موتزارلا بریزید این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود در انتها 2 قاشق از پارمزان را نیز پاشیده در فر حدود 20 دقیقه بگذارید قبل از سرو بگذارید 5 دقیقه بماند و بعد سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

بادمجان کبابی و پارمزان

20 دقیقه
مشاهده

پارم کلم

40 دقیقه
مشاهده

کسرول مرغ و ذرت

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پارم کلم

پیتزا بروکلی و سس خردل تند

بروکلی پنیری

اپل اشترودل

پیتزا پروشوتو سیب

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد