• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

ساندویچ اسفناج و پنیر

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا تابه را گرم کرده و سیر خرد شده را همراه کره تفت داده تا بوی خامی سیر گرفته شود. سپس قارچ‌های اسلایس شده را اضافه کرده و بعد از کمی اسفناج خرد شده را افزوده و صبر می‌کنیم تا آب اسفناج کشیده شود.
  2. سپس ادویه‌ها و پنیر خامه‌ایی را اضافه کرده و بعد از باز شدن پنیر خامه‌ایی حرارت را خاموش کرده و پنیر موزارلا دالیا را اضافه می‌کنیم.
  3. مواد آماده شده را لای نان گذاشته و در ساندویچ میکر پرس می‌کنیم.
  4. نکته: در صورت تمایل می‌توان یک عدد سینه مرغ خرد شده را قبل از قارچ به سیر اضافه کرد و تفت دهید و بعد ادامه کار.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کراستینی گوجه فرنگی و آنچووی

مشاهده

رپ گوشت و‌سبزیجات پنیری

مشاهده

قیف گوشتی


محبوب ترین غذاها

رول مرغ و موزارلا

مافین پیتزا

پیتزا اسفناج با سس آلفردو

پیراشکی گوشت و تخم مرغ

بادمجان شکم ‌پر با مرغ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد