یک تابه را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کرده و تکه های کلم را روی تابه بچینید. روی و کناره های کلم را با 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کرده و نمک و فلفل بزنید. سپس آن را به مدت 25 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا نرم و طلایی شوند.
تکه های نان را به ظرف دیگر منتقل کرده و با سیر، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. سپس آن را به مدت 5 دقیقه در طبقه پایینی فر قرار دهید و بپزید. بعد از 5 دقیقه از فر خارج کردهآن ها را برگردانده و دوباره به مدت 8 تا 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا ترد و طلایی شوند.
کلم را از فر خارج کرده و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن بریزید. موزارلا را روی آن ریخته و به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر برگردانید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
برای سرو، نان ها و برگ ریحان را روی آن ریخته و با کمی روغنزیتون بلافاصله سرو کنید.