• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پارم کلم

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 40 دقیقه
  • آماده سازی 15 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. یک تابه را با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کرده و تکه های کلم را روی تابه بچینید. روی و کناره های کلم را با 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب کرده و نمک و فلفل بزنید. سپس آن را به مدت 25 تا 35 دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده تا نرم و طلایی شوند.
  3. تکه های نان را به ظرف دیگر منتقل کرده و با سیر، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. سپس آن را به مدت 5 دقیقه در طبقه پایینی فر قرار دهید و بپزید. بعد از 5 دقیقه از فر خارج کردهآن ها را برگردانده و دوباره به مدت 8 تا 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا ترد و طلایی شوند.
  4. کلم را از فر خارج کرده و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن بریزید. موزارلا را روی آن ریخته و به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر برگردانید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
  5. برای سرو، نان ها و برگ ریحان را روی آن ریخته و با کمی روغنزیتون بلافاصله سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

سیب زمینی با پنیر

5 دقیقه
مشاهده

پیتزا مرغ و وافل

۴۵ دقیقه
مشاهده

پیتزا ایتالیایی

30 دقیقه

محبوب ترین غذاها

کوفته کی یف

گراتن هویج و کدوسبز

فریتاتای سبزیجات و سیب زمینی

پیتزا پسته

پیتزای گوشت و قارچ

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد