صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ دالیا
فريتر بادمنجان و پنير موزارلا
تدارک برای
6 تا 8 نفر
زمان پخت
10 دقيقه
آماده سازی
20 دقيقه
امتیازدهی
محتویات
3 عدد بادنجان قلمی ریز خردشده با پوست
3 قاشق غذاخوری روغن جهت سرخ کردن بادنجانها
1 حبه سیر له شده
2 قاشق غذاخوری جعفری ریز خردشده
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
2 عدد تخممرغ کوچک
100 گرم پنیر موزارلای رنده شده دالیا
60 گرم گردوی ریز خردشده
60 گرم خرده نان یا پودر سوخاری
نصف قاشق چای خوری نمک
یک سوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
سس تند
2 عدد گوجهفرنگی کاملاً رسیده
2 حبه سیر له شده
1 قاشق غذاخوری سس باگزامیک
1 قاشق غذاخوری عسل
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
یکسوم قاشق چایخوری نمک
یکدوم قاشق چایخوری فلفل قرمز
دستور پخت
بادنجانهای ریز خردشده را یک جا درون روغن سرخ کرده، روغن اضافی آنها را گرفته. با بقیه مواد مخلوط کنید.
از مخلوط به اندازه گردوهای درشت برداشته، درون کف دست بصورت بیضی شکل داده، درون ظرف بچینید.
روغن مخصوص سرخکردن را درون قابلمه کوچکی داغ کرده، کاناپهها را درون آن سرخ کنید.
فریترها را روی دستمال جاذب روغن بگذارید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود.
روی هر کدام از فریترها مقداری سس تند ریخته و با برگ ریحان تزیین کنید.
کاناپهها را درون ظرف مناسبی چیده، از عزیزانتان پذیرایی نمایید.
سس تند
گوجهفرنگیها را رنده کرده، با بقیه مواد سس مخلوط کرده، روی حرارت بپزید تا کاملاً غلیظ شود.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
بادنجان سرخ شده
15 دقيقه
مشاهده
ساوارین گوشت و پنیر
۴۵ دقیقه
مشاهده
همبرگر با مغز
15 دقیقه
محبوب ترین غذاها
پیتزا بی ال تی
سیب زمینی تنوری با ذرت و پنیر
کیش اسفناج و پارمزان
پیتزا کرانچی تند و آتشین
استراتای سوسیس و سبزیجات
به ما بپیوندید