• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کیک بورک

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت 45 دقیقه
  • آماده سازی ۶۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. مواد سس را با هم مخلوط کنید، قالب کیک مورد نظر را با روغن چرب کرده و کنجد بپاشید. طبقه اول یوفکاها را در قالب بگذارید. نان یوفکای را طوری در قالب بچینید که لبه‌های آن بیرون بماند. یوفکای بعدی را خرد کرده و به سس آغشته کنید و روی یوفکای اول بریزید و مخلوط دو پنیر و جعفری را رویش بریزید و مجدداً یوفکای بعدی را خرد کرده و آغشته به سس کنید و رویش بریزید.
  2. هویج را با روغن حدود 2-3 دقیقه تفت داده و نمک بزنید و روی یوفکاها بریزید و بقیه طبقات را همین‌طور یوفکا و پنیر یکی در میان بگذارید (تمامی یوفکاها به جز یوفکای اول به سس آغشته می‌شود)، روی آخرین طبقه سس بریزید و لبه‌های یوفکا را که بیرون مانده روی قالب برگردانید و مجدداً سس ریخته و در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد بگذارید، وقتی روی آن شروع به سرخ‌کردن کرد دمای فر را به 160 درجه سانتی‌گراد کاهش دهید تا 45 دقیقه بماند تا داخلش بپزد. بعد از پخت قالب را برگردانید و کیک را برش داده و سرو نمایید.
  3. نکته: میتوان به دلخواه از مقدار هویج کم کرد و از مواد دلخواه مانند پیاز، گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای، ذرت، بادمجان و... به صورت تفت داده شده به عنوان مواد میانی استفاده نمود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

گراتن هویج و کدوسبز

30 دقیقه
مشاهده

پیتزا گل‌کلم

۴۵ دقیقه
مشاهده

ميتلف موزارلا


محبوب ترین غذاها

مافین پیتزا

ناگت مرغ

گراتن هویج و کدوسبز

گلدان حمص

املت فنجانی لوبیا سبز و کرفس

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد