• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

سمبوسه گوشت و سیب زمینی

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا سیر و پیاز را در روغن تفت می‌دهیم تا سبک و نرم شود سپس گوشت را افزوده و تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد. نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سیب زمینی های پخته شده را به مواد اضافه کرده، خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آن را کنار گذاشته تا خنک شود
  2. سپس یوفکای سمبوسه‌ای دالیا (یا یوفکا مستطیلی را به صورت نوارهای باریک برش میزنیم). از مواد درون نان یوفکا ریخته و آنرا به شکل مثلثی بپیچید (می‌توان از آب یا سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبه‌ها استفاده نمود) و در روغن سرخ می‌کنیم. برای گرفتن روغن سمبوسه‌های سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا بیبی بل

۱۰ دقیقه
مشاهده

چیکن پارمزان با سس گوجه فرنگی

مشاهده

پیتزا اسلوپی‌جو

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

کاسرول صبحانه کتو

پیتزا رست بیف و سالاد کلم

پیتزا نان فرانسوی

پیتزا گوشت دودی

تارت گوجه چری

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد