• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

سمبوسه گوشت و سیب زمینی

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 20 دقیقه
  • آماده سازی 30 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. ابتدا سیر و پیاز را در روغن تفت می‌دهیم تا سبک و نرم شود سپس گوشت را افزوده و تفت می‌دهیم تا تغییر رنگ دهد. نمک، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم. سیب زمینی های پخته شده را به مواد اضافه کرده، خوب مخلوط می‌کنیم. سپس آن را کنار گذاشته تا خنک شود
  2. سپس یوفکای سمبوسه‌ای دالیا (یا یوفکا مستطیلی را به صورت نوارهای باریک برش میزنیم). از مواد درون نان یوفکا ریخته و آنرا به شکل مثلثی بپیچید (می‌توان از آب یا سفیده تخم مرغ برای چسباندن لبه‌ها استفاده نمود) و در روغن سرخ می‌کنیم. برای گرفتن روغن سمبوسه‌های سرخ شده روی دستمال کاغذی آشپزخانه بگذارید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کوزالاک مانتی Kozalak mantı

25 دقیقه
مشاهده

باقلوا استانبولی

45 دقیقه
مشاهده

پارمیجانا

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

سالاد پاستا با پنیر رشته ای

پیتزا گوشت گاو و بروکلی

پیتزا بیکن و سس پوتین

پیتزا 7 لایه

پیتزا بی ال تی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد