• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پاسترمیلیا

  • تدارک برای 4
  • زمان پخت 30 دقیقه
  • آماده سازی 60 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. - در یک کاسه بزرگ آب گرم را اضافه کنید و مخمر را روی آن بپاشید. آرد و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر از کناره های کاسه جدا شود.
  2. - خمیر را 10 دقیقه با دست یا حدود 5 دقیقه با استفاده از همزن پایه دار با قلاب خمیر ورز دهید.
  3. - خمیر را به شکل توپ درآورید و با یک قاشق چایخوری روغن زیتون در یک کاسه بزرگ قرار دهید. گلوله خمیر را به اطراف برگردانید تا روغن بپوشاند سپس روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا حدود 45 دقیقه ور بیاید.
  4. - در یک کاسه بزرگ گوشت راسته گوسفند مکعبی شده، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، سه چهارم قاشق چایخوری نمک، یک چهارم قاشق چایخوری فلفل و یک چهارم قاشق چایخوری هالوپینو را اضافه کنید. مخلوط کنید، روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا زمانی که خمیر آماده شود.
  5. -فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید.
  6. - وقتی خمیر ور آمد آن را با مشت به سمت پایین فشار دهید و به شکل دو گلوله به اندازه یکسان در آورید. گلوله های خمیر را روی یک ورقه پخت کم روغن قرار دهید و هر توپ را به شکل بیضی در حدود 35 سانتیمتر در 15 سانتیمتر در آورید و لبه های خمیر را بپیچانید تا لبه ای به ارتفاع حدود یک و نیم سانت در اطراف ایجاد کنید.
  7. - داخل بیضی خمیر را با قلم مو کره بمالید. مکعب های گوشت گوسفند را روی خمیر بپاشید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید.
  8. - پیتزاها را از فر خارج کنید. تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه هم بزنید سپس به طور یکنواخت داخل پیتزاها را روی گوشت بریزید.
  9. - پیتزاها را به فر برگردانید و حدود 5 دقیقه دیگر یا تا زمانی که تخم‌مرغ‌ها جا بیفتند و رویه آن قهوه‌ای طلایی شود، بپزید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

خوراک مدیترانه‌ای بادمجان و نان پیتا

۲۰ دقیقه
مشاهده

آرتیشو اسفناج

20 دقیقه
مشاهده

پیتزا گل‌کلم

۴۵ دقیقه

محبوب ترین غذاها

تارت گوجه چری

کاپ املت

کالزون ژامبون به شکل گل

بورک لایه‌ای

کروک مادام

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد