• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

گوجه شکم پر موزارلا و ریحان

  • تدارک برای 4 نفر
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 20 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  2. برای تهیه یگ چهارم فنجان آرد سوخاری، 1 تکه نان (ترجیحاً کهنه و خشک شده) را بردارید و یا در یک غذاساز کوچک بریزید یا با چنگال خرد کنید تا نان شبیه خرده های ریز و شن مانند شود.
  3. گوجه فرنگی ها را به صورت افقی دو نیم کنید و با قاشق داخل آن را خالی کنید. مراقب باشید که دیواره گوجه فرنگی را سوراخ نکنید. گوجه فرنگی های خالی کرده را در یک قابلمه یا ماهیتابه مخصوص فر قرار دهید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.
  4. با دست یا قاشق دانه ها را از گوشت گوجه فرنگی جدا کرده و گوشت را روی تخته برش قرار دهید. دانه ها و آب گوجه فرنگی را دور بریزید. گوشت گوجه فرنگی را خرد کرده و کنار بگذارید.
  5. در یک کاسه متوسط، گوشت گوجه فرنگی خرد شده، پنیر موزارلا، یک چهارم فنجان پنیر پارمزان، ریحان، آرد سوخاری، کره، سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
  6. با استفاده از دو قاشق، وسط گوجه فرنگی را با مواد پر کنید. روی گوجه فرنگی های پر شده پنیر پارمزان و روغن زیتون بپاشید و به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگی ها نرم شوند در فر قرار دهید، سپس به مدت 1 دقیقه با حرارت زیاد فر را بالا ببرید تا زمانی که شروع به حباب زدن و قهوه ای شدن کند.
  7. با ریحان خرد شده تزئین کرده و داغ سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

نان سیر پنیری

10 دقیقه
مشاهده

پای اسپاگتی

40 دقیقه
مشاهده

لازانیا اسفناج رولی

90 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پيتزا گوشت

تارت گل هویج

پیتزا آناناس و ژامبون گوشت

پیتزا چیکن آلفردو

اسپاناکوپیتا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد