در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن زیتون را حرارت دهید تا گرم شود. پیاز و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و حدود 6 دقیقه تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود.
میگو، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا، زیره و نمک را به سلیقه اضافه کنید. حدود 4 دقیقه بپزید تا میگوها صورتی و مات شوند. مخلوط را به ظرفی منتقل کنید و کنار بگذارید.
ماهیتابه را پاک کنید و روی حرارت برگردانید یا در صورت نیاز از تابه جداگانه استفاده کنید. 1 قاشق غذاخوری کره اضافه کرده و اجازه دهید ذوب شود اما قهوه ای نشود.
تورتیلا را به تابه اضافه کنید و نیمی از پنیر را روی تورتیلا بپاشید، سپس مخلوط میگو را روی آن بریزید و پنیر باقی مانده را به آن اضافه کنید.
تورتیلا دوم را روی آن قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را روی آن بمالید. حدود 3 دقیقه بپزید تا کف آن قهوه ای طلایی و ترد شود.
کوزادیلا را با احتیاط برگردانید و بپزید تا طرف دیگر هم قهوه ای و ترد شود و پنیر آب شود. اگر تورتیلا خیلی تیره شد قبل از اینکه پنیر کاملاً آب شود، حرارت را کم کنید.
آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از یک چاقوی بزرگ یا کاتر پیتزا برش دهید. آن را به صورت گرم و به همراه سس های انتخابی خود سرو کنید.