• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

کوزادیلا میگو

  • تدارک برای 2 نفر
  • زمان پخت 15 دقیقه
  • آماده سازی 10 دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط، روغن زیتون را حرارت دهید تا گرم شود. پیاز و فلفل دلمه ای را اضافه کرده و حدود 6 دقیقه تفت دهید، هر از گاهی هم بزنید تا نرم شود.
  2. میگو، پودر پیاز، پودر سیر، پاپریکا، زیره و نمک را به سلیقه اضافه کنید. حدود 4 دقیقه بپزید تا میگوها صورتی و مات شوند. مخلوط را به ظرفی منتقل کنید و کنار بگذارید.
  3. ماهیتابه را پاک کنید و روی حرارت برگردانید یا در صورت نیاز از تابه جداگانه استفاده کنید. 1 قاشق غذاخوری کره اضافه کرده و اجازه دهید ذوب شود اما قهوه ای نشود.
  4. تورتیلا را به تابه اضافه کنید و نیمی از پنیر را روی تورتیلا بپاشید، سپس مخلوط میگو را روی آن بریزید و پنیر باقی مانده را به آن اضافه کنید.
  5. تورتیلا دوم را روی آن قرار دهید. 1 قاشق غذاخوری کره باقی مانده را روی آن بمالید. حدود 3 دقیقه بپزید تا کف آن قهوه ای طلایی و ترد شود.
  6. کوزادیلا را با احتیاط برگردانید و بپزید تا طرف دیگر هم قهوه ای و ترد شود و پنیر آب شود. اگر تورتیلا خیلی تیره شد قبل از اینکه پنیر کاملاً آب شود، حرارت را کم کنید.
  7. آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از یک چاقوی بزرگ یا کاتر پیتزا برش دهید. آن را به صورت گرم و به همراه سس های انتخابی خود سرو کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کاسرول مرغ و اسفناج

30 دقیقه
مشاهده

پاستا با کوفته بوقلمون

45 دقیقه
مشاهده

پیتزا اسفناج با سس آلفردو

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

ميتلف موزارلا

مانیکوتی

رول پیتزا پنیری

پاستا ماهی تن مدیترانه ای

پیتزا کوکتل میتبال

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد