• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا گوشت دودی

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۳۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. گوشت دودی را آماده کنید و پنیر موزارلا را رنده کنید.
  5. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را پهن کنید سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید و سس خردل، ۱ فنجان گوشت و پنیر را به خمیر اضافه کنید، سپس یک مقدار دیگر از گوشت را بر روی آن اضافه کنید.
  6. پیتزا را در فر با دمای 550 درجه فارنهایت به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید.
  7. پیتزا را از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. در آخر خیارشور‌ها را بر روی پیتزا قرار دهید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

فریتاتا سفیده تخم مرغ

20 دقیقه
مشاهده

پیتزا سبزیجات و مرغ کاجون

۳۵ دقیقه
مشاهده

سوفله سیب زمینی با سوسیس

۳۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیراشکی میگو و قارچ

چیکن بروکلی

کوزادیلا مرغ و عسل

پیراشکی اسفناج و پنیر

چیکن پارمزان با سس گوجه فرنگی

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد