• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

وافل پیتزایی

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. آرد و نمک و بکینگ پودر را مخلوط می‌کنید. روغن را اضافه می‌کنیم و کمی که روغن جذب آرد شد شیر را اضافه می‌کنیم و خمیر را جمع کرده و دو، سه دقیقه ورز می‌دهیم تا یکدست بشه، سپس هشت قسمت کرده و چانه‌ها را بیست دقیقه استراحت می‌دهیم.
  2. هر چانه را به کمک وردنه نازک باز کرده و سس دلخواه و پنیر موزرلا دالیا و مواد دلخواه را اضافه می‌کنیم و خمیر را از لبه ها بقچه میک‌نیم و کمی پهن می‌کنیم.و در دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز به مدت ۵ دقیقه قرار داده تا طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

کروک مادام

20
مشاهده

اسنک ترد صبحانه

20
مشاهده

پیراشکی گیس‌باف

۲۰ دقیقه

محبوب ترین غذاها

پاسترمیلیا

ساندویچ سیخی بوقلمون

سوفله گل کلم

کدو سبز کبابی شکم پر

پیتزا آدامام

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد