• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

وافل پیتزایی

  • تدارک برای
  • زمان پخت
  • آماده سازی
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. آرد و نمک و بکینگ پودر را مخلوط می‌کنید. روغن را اضافه می‌کنیم و کمی که روغن جذب آرد شد شیر را اضافه می‌کنیم و خمیر را جمع کرده و دو، سه دقیقه ورز می‌دهیم تا یکدست بشه، سپس هشت قسمت کرده و چانه‌ها را بیست دقیقه استراحت می‌دهیم.
  2. هر چانه را به کمک وردنه نازک باز کرده و سس دلخواه و پنیر موزرلا دالیا و مواد دلخواه را اضافه می‌کنیم و خمیر را از لبه ها بقچه میک‌نیم و کمی پهن می‌کنیم.و در دستگاه وافل ساز یا ساندویچ ساز به مدت ۵ دقیقه قرار داده تا طلایی شود.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

پیتزا پروشوتو و بلوچیز

۱۰ دقیقه
مشاهده

پیتزا بیکن

15 دقیقه
مشاهده

کتلت ماکارونی

20 دقیقه

محبوب ترین غذاها

پیتزا استیک و گلابی

رول پیتزا

بادمجان شکم ‌پر با مرغ

اینچیلادای مرغ

پیتزا چیکن آلفردو

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد