• صفحه اصلی
  • آموزش آشپزی
  • محصولات
  • درباره موزارلا
  • درباره دالیا
  • پخش دالیا
  • تماس با دالیا
  • فیلم های آموزشی
  • بلاگ دالیا

پیتزا پپرونی عسلی و خیارشور

  • تدارک برای ۲ نفر
  • زمان پخت ۱۰ دقیقه
  • آماده سازی ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
امتیازدهی

محتویات

دستور پخت

  1. برای آماده کردن خمیر ابتدا خمیر مایه، آرد نان (هربار مقداری آرد به آن اضافه کنید) و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. سپس خمیر را به مدت 30 ثانیه ورز دهید، به میزان لازم آرد پاشی کنید و اگر خیلی خشک بود کمی آب به آن اضافه کنید.
  3. خمیر را در کاسه‌ای که کمی آرد در آن پاشیده شده قرار دهید و روی آن را با حوله بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید (قالب پیتزا باید از 1 ساعت قبل گرم شود، بنابراین پس از آماده کردن خمیر پیتزا، فر را با دمای 260 درجه سانتی‌گراد گرم کنید).
  4. عسل، سس تند، فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  5. پنیر موزارلا را رنده کنید و خیارشورهارا را به صورت گرد برش دهید.
  6. سطح میزکار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه باز کنید، سپس کاغذ روغنی آردپاشی شده را زیر خمیر قرار دهید.
  7. به ترتیب سس گوجه فرنگی، پنیر موزارلا، پپرونی و خیارشور را به خمیر اضافه کنید.
  8. پیتزا را با دمای ۲۶۰ درجه سانتیگراد به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
  9. سپس آن از فر خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود. درآخر 2-3 قاشق غذاخوری سس تند عسلی را به پیتزا اضافه کنید.

شاید این غذاها را نیز بپسندید

مشاهده

ريگاتونی در فر

30 دقیقه
مشاهده

پیراشکی آلفردو

20 دقیقه
مشاهده

اینچیلادای مرغ

50 دقیقه

محبوب ترین غذاها

کوکوی کدو سبز و پنیر

مرغ پر شده با پنیر موزارلا

پیتزا بروکلی و سس خردل تند

مرغ شکم پر با مارچوبه پنیری

رول لازانیا با سس گوجه و پنیر موزارلا

به ما بپیوندید

.کليه حقوق اين سايت متعلق به شرکت دالیا می‌باشد