فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. پاستا را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
در یک تابه بزرگ چدنی، 1 قاشق چایخوری روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ، فلفل سبز و پیاز را اضافه کرده و درون فر قرار دهید تا نرم شوند. سبزیجات را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید. سپس در همان تابه با حرارت زیاد پاستا را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت درون فر قرار دهید تا کمی برشته و قهوه ای شود.
سبزیجات را به روی پاستا اضافه کرده سپس سس پیتزا، زیتون، پنیر و ادویه ایتالیایی را نیز اضافه کرده و به مدت 10 الی 12 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر برشته و طلایی شود.