صفحه اصلی
آموزش آشپزی
محصولات
درباره موزارلا
درباره دالیا
پخش دالیا
تماس با دالیا
فیلم های آموزشی
بلاگ دالیا
پیتزا صدفی چیکن بال
تدارک برای
۴ نفر
زمان پخت
10 دقیقه
آماده سازی
20 دقیقه
امتیازدهی
محتویات
سینه مرغ چرخکرده ۴۰۰ گرم
عصاره مرغ ۱ عدد
نمک به میزان لازم
سیر له کرده ۴ حبه
سس سویا ۴ قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
خمیر پیتزا ۴ عدد
سس پیتزا ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ۲۲۰ گرم
زیتون سیاه به میزان لازم
گوجه گیلاسی به میزان لازم
دستور پخت
سینه مرغ، عصاره مرغ، نمک، سیر و سس سویا را مخلوط کنید وروز دهید.
آنگاه از مواد فراهم کرده کوفته های توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
اینک در تابه مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفتهها را به اندازهای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید.
حالا خمیر را به اندازه سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید.
اینک پنیر و بعد توپهای مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
شاید این غذاها را نیز بپسندید
مشاهده
پای پنیری مرغ و سیب زمینی
25 دقیقه
مشاهده
فریتاتا نخود فرنگی و پیاز شیرین
مشاهده
پیتزا نان بِیگِل
۱۰ دقیقه
محبوب ترین غذاها
بورتیا لوبیا
املت قارچ
پیتزا آلفاگتی
گراتن سیب زمینی و بادمجان
قیف گوشتی
به ما بپیوندید